Τοποθέτηση & Επισκευή σε σίτες ρολό κάθετες και οριζόντιες
Τοποθέτηση & Επισκευή σε σταθερές σίτες fix
Τοποθέτηση & Επισκευή σε συρόμενες σίτες (τελάρo)

Αντικουνουπικές σίτες

Από τα πιο ενοχλητικά έντομα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τα κουνούπια οι μύγες αλλά και διάφορα άλλα έρποντα ή ιπτάμενα έντομα. Για να μπορέσουμε να τα  κρατήσουμε μακριά από εμάς και τους οικείους μας  χρησιμοποιούμε αντικουνουπικές σίτες στα παράθυρα, τις μπαλκονόπορτες και πολλές φορές στις εισόδους μας.

Τα οφέλη από τις σίτες είναι πολλά. Δεν είναι ότι κρατάνε μακριά μόνο τα ενοχλητικά έντομα αλλά πολλές φορές τις χρησιμοποιούμε και για την προστασία μας από την σκόνη και την γύρη.

Επίσης συμβάλλει κατά ένα μεγάλο ποσοστό στην οικονομία ενάντια στις υπέρογκες χρεώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος  χωρίς τη χρήση του air condition. Έτσι έχουμε ένα ποιοτικότερο και ασφαλέστερο περιβάλλον. Οι σίτες μπορούν να προσαρμοστούνε στα ήδη υπάρχον κουφώματά χωρίς να επηρεάσουν καθόλου τη λειτουργία τους.

Παράλληλα υπάρχει πλήθος επιλογών από τις οποίες μπορούμε να διαλέξουμε από μεγέθη, χρώματα και τύπους καθώς επίσης προσαρμόζονται αποκλειστικά στις δικές μας διαστάσεις. Οι επιλογές της αντικουνουπικής σίτας ποικίλουν σε τύπους όπως τις πλισέ σίτες, συρόμενες σίτες, ανοιγόμενες σίτες ή ρολό κάθετης η οριζόντιας κίνησης.

Σίτες για κατοικίδια

Όμως οι επιλογές δεν σταματάνε εκεί έχουνε βγει σίτες οι οποίες είναι ανθεκτικές στα κατοικίδια με αποτέλεσμα να κρατάνε πολύ περισσότερο στο χρόνο και χωρίς να τραυματίζεται το κατοικίδιο κατά τη χρήση της σίτας. Μέσα από ειδικό παράθυρο (pet screen) το οποίο προσαρμόζεται στη σίτα, κάνει τη ζωή από το κατοικίδιο πιο εύκολη και γλιτώνει την τσέπη μας από τα επαναλαμβανόμενα σκισίματα της σίτας.

Επιπρόσθετα για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία υπάρχουν σίτες οι οποίες είναι σταθερές σίτες (fix), δηλαδή δεν κάνουν καμία κίνηση. Τις οποίες συναντάμε τις περισσότερες φορές σε ανοίγματα πολύ μικρά όπως στα παράθυρά του μπάνιου ή σε αποθήκες ή ακόμα και σε ανοίγματα στα οποία δεν υπάρχει διέλευση.